SOOPLE logo

Wendbaarder worden

Op onze homepagina zijn de belangrijkste redenen geschetst waarom onze opdrachtgevers ons belden. Opdrachtgevers bellen ons omdat zij zien dat:

  1. Dat ze de groei van hun organisatie niet bij kunnen benen.
  2. Ze hun organisatie wendbaarder willen maken, zodat de organisatie de veranderingen in de omgeving bij kunnen benen.
  3. Omdat enerzijds de plannen van de directie niet aankomen op de werkvloer en anderzijds dat goede ideeën van de medewerkers het daglicht niet zien.
  4. Het steeds lastiger wordt om geschikt personeel te vinden.
  5. Ze merken dat de nieuwe generatie nieuwe verwachtingen heeft van werk en werkgevers.

We willen je graag laten zien wat we samen met onze opdrachtgevers hebben gedaan en hoe het creëren van meer ondernemerschap en de implementatie van self-management bij hen is verlopen.

We hebben bij al onze opdrachtgevers, in een periode van zes tot twaalf maanden voldoende geïnvesteerd in de methode, principes en mindset om hen zelfstandig zelfsturend te laten zijn. De aandacht per niveau is per opdrachtgever verschillend. We helpen jou om op zowel strategisch, tactisch als op operationeel niveau om wendbaarder te worden.

Snel 'The Big Bang' of veilig in kleine stappen

Je bepaalt zelf of je kiest voor de meest veilige weg of juist kiest voor de meest efficiënte weg naar wendbaarheid. Zo kan je in één keer met al je teams aan de slag gaan of juist met een aantal pilotteams starten. We hebben veel ervaring met beide vormen van implementaties en hebben ondervonden dat beiden voor- en nadelen hebben.

Afhankelijk van het gestelde doel en de samen gedefinieerde roadmap, besteden we zoveel aandacht per team als nodig is om het gewenste niveau van autonomie te realiseren.

Wil je meer weten hoe we dit bij vergelijkbare organisaties hebben aangepakt? Vraag de QuickScan aan of bel ons gewoon. Wij vinden het ontzettend leuk om op te scheppen over wat we bij onze eerdere opdrachtgevers hebben gedaan, maar we vinden het nog leuker om samen met jou te kijken naar wat voor jou de slimste weg is naar succes.

Benieuwd hoe jullie organisatie verbeterd kan worden?

Vraag een quickscan aan

Benieuwd hoe jullie organisatie verbeterd kan worden?

Vraag een quickscan aan