SOOPLE logo

Sales Management Webinar
Iedere dinsdag van 11:00 – 12:00 uur

Het doel is om met elkaar te leren hoe we in deze periode zoveel mogelijk waarde voor onze klanten kunnen creëren. Aanstaande dinsdag starten we met de vraag:

“Hoe zorg ik dat mijn team thuis met de juiste dingen bezig is? Gestructureerd prioriteiten bepalen. Hoe laat ik mijn team slim kijken naar wat klanten nodig hebben? En doelen veranderen door de crisis, hoe neem ik mijn team mee in ‘mijn’ gewijzgde plannen?

Edward en Linda vinden sales het mooiste vak van de wereld en dat willen zij met jullie delen.

 

Zelfmanagement en Holacracy intervisie
Iedere woensdag en vrijdag van 11:00 – 12:00 uur

Wij geloven dat zelfmanagement helpt om de betrokkenheid en eigenaarschap van medewerkers te verhogen. Juist wanneer er veel verandert (binnen SOOPLE gebruiken wij Holacracy). Het expliciet maken van verantwoordelijkheden is daarom belangrijk. Zo ontstaat er transparantie over enerzijds wie waar mee bezig is en anderzijds hoe de zaken ervoor staan.

Welke vragen hebben jullie over de manier van organiseren? We gaan er met elkaar op in, zodat we elkaar kunnen helpen om beter te worden in de ‘way of working’.

 

Sales intervisie
Iedere donderdag van 11:00 – 12:00 uur

Klanten cancelen afspraken en ontbinden contracten. Hoe ga je daar mee om?

Wij krijgen heel veel vragen over hoe om te gaan met deze situatie en daarom organiseren wij iedere donderdag een intervisie voor en met accountmanagers. Als er behoefte is aan meer, dan doen we dat!

Donderdag gaan Edward en Linda van start met de vraag: “ Hoe gaan we om met alle bezwaren van onze klanten om gemaakte afspraken te cancelen?”

Inschrijven:

  • Date Format: DD dash MM dash YYYY
    Sales: dinsdagen en donderdagen
    Zelf-Organisatie: woensdagen en vrijdagen

Nu inloggen op de webinar:https://whereby.com/soople

Vragen: Mail naar edward@soople.eu of bel 06 23996178.

Open chat